2/7/09

Masella 2009


Doncs aquest passat cap de setmana vam estar a la Masella, una kedada amb famílies adoptants a la Xina, organitzada per Adopchina.

Vam arribar al divendres a la nit, la Mar va venir amb naltros, i quan vam arribar,ja vam trobar la gent sopant....vam saludar a l´Angels, a la Susana i el Carlos de Reus, i ens vam posar a sopar. Després van organitzar una classe de risoterapia, l´Anton es va animar i s´hi va apuntar! llàstima que al anar descalç...doncs un nen que no es va descalçar,doncs el va xafar al dit gros! i quin cascat! la Mar tampoc no tenia el dia i no va voler participar! i jo estava pendent a veure si arribaven el Pere, la M.Lourdes i el Pol.
Al cap d´una estona ja estàven al hall de l´hotel, una mica cansats,però a punt per a sopar, els de la cuina els hi havien deixat preparat el sopar, en plan fred, però era sopar!!!!
Al dissabte al mati vam baixar a esmorzar aviat, després ens van organitzar una petita excursió per la muntanya, ligth però com que feia calor, vam suar la gota gorda!! vam cremar l´esmorzar!!!!je,je... Al tornar la Mar ja tenia la mania d´anar a la piscina i així ho vam fer....primer vam anar a la de dins i com que feia molt bon temps, per assecar-nos vam sortir a la piscina de fora....hi feia un solet que encantava!!!!
Poc després ja tocava dinar....tots cap al menjador! a les hores punta la sala es quedava petita...doncs sols d´Adopchina ja erem més de 100!!! i a part la gent que hi havia a l´hotel.
Dissabte, a la tarda va ser de relax total...que bé! sense millar el rellotge ni estar pendent de res ni de ningú! vam passar la tarda una estona al parc, on la Mar i el Pol...els reis del Mambo..tú dirás..el Pol quan vei un tobogan....cap a munt, no hi havia manera d´aturar-lo!!!
Amb la M.Lourdes ens vam escapar a caminar una mica pels voltants de l´hotel...en plan desconexió total...va se bonic veure l´estació de la Masella a ple estiu, sense funcionar, tot parat...sembla estrany que a l´hivern hi pugui haver tant moviment de gent!!!! Amb la tranquilitat que es respira avui!!!