29/5/09

10 anys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Avui 29 de maig del 2009.....avui és un dia especial, doncs fa 10 anys que ens vam casar!!! la veritat és que m´han passat volant!!!!
Fer un resum d´aquests 10 anys seria una mica dificil....però en general guanya més la felicitat que la tristesa.
Només hi ha dos fets tristos: un, per la lluita per tenir un fill biològic (trist, desde el punt de vista...emocional,..etc..) i l´altre la pèrdua de l´àvia materna, Raimunda,tenia 89 anys.
De moments feliços n´hi ha molts...a veure si no m´en deixo cap:
Estar amb el teu pare és el millor que m´ha passat a la vida....La boda de la teva padrina Laura i el teu tiet Jose al 11 de setembre 2005...El naixement de la teva cosineta Mar el 4 setembre 2003 i del teu cosinet Pol 4 desembre 2007....Quan, un 12 de febrer de 2007, una vegada fet tot l´expedient, va sortir volant cap a la Xina...sabíem que tard o aviat t´aniriem a buscar....La jubilació del teu avi Josep al 31 març 2009......El nou expedient obert a Catalunya, una altra porta oberta, una altra esperança!!! en fí .....i molts més moments al llarg de 10 anys, a vegades grans aconteixements i a vegades amb petits moments, però igualment emocionants! i molts més que en vindrán........L´any vinent es casarà el tiet Jaume i la tieta M.Mar....

Anton, espero que estiguem molts anys junts!!!.... i aviat tinguem als nostres tresors!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario