10/1/10

2010 !!!




Ja estem al 2010....un altre any!!!
ara feia dies que no feia cap entrada, i no perquè no passesin coses....potser perque les coses no van com nosaltres voldríem, però no hi podem fer res sinó esperar!

Hem passat les festes de Nadal, en familia com sempre, de taula en taula, vinga torrons,.....vam começar cagant el tió a casa el Pere, l´endemà vam dinar a cal capet, i per Sant Esteve vam anar a Cambrils a casa els sogres de la Laura,i l´endemà a tornar-hi, doncs vam dinar al pis de la Laura i el Jose, nosaltres ens hi vam quedar a dormir i aixi ja li donava un cop de mà!
Per la nit de cap d´any, vam sopar al bar, i vam brindar pel 2010, molta salut,i esperant la famosa acceleració d´expedients......
L´endemà vam dinar al pis tota la familia, y finalment per reis els vam tenir tots a casa, la traca final!!!!!

Al divendres 8 de gener al aixecar*nos pel mati ens va sorprendre una gran nevada!!!! nosaltres no ho haviem vist mai, la gent gran del poble expliquen que si.... l´anton ja no va marxar,doncs es posava molt malament, i llavors el problema era tornar!
Va ser un dia diferent, ens vam equipar i cap a xafar neu....vam passar a buscar a la Mar i al Pol i no veguis com s´ho van passar!!! van anul.lar les classes, amb akell temporal!
Dissabte ja no va fer tant mal temps, pero el problema era el gel, a la nit glassava i això si ke era un perill! Transitar pels carrers era tot un perill, i havies d´anar amb molt de compte, si no volies relliscar!
Dissabte a la tarda ja no vaig treballar, la pujada ke tenim per arribar a casa, es molt de mal anar! i tenia por pel gel, doncs quan marxava el sol, a gelar!
Diumenge ens hem aixecat amb sol. un dia molt maco i amb tot el paisatge blanc, doncs encara que no ha nevat, la neu que hi ha s´ha gelat tota, hem anat a fer un tomet per veure una mica el paisatge, i la veritat es que no semblava que fós Pratdip, més havia
sembalva un poble de pirineu, unes vistes precioses!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario