26/12/08

CAGA TIÓ.................



Avui 24 de desembre ha estat la primera vegada que hem anat a la misa de gall, doncs durant la misa hi han fet una representació del naixement de Jesús, i hi actuava la teva cosina la Mar i feia de pastoreta, ha estat molt bonic, doncs tots els nens fein molta patxoca! després al acabar em anat a sopar a casa del teu padrí Pere i de la tieta m.lourdes, juntament amb els teus cosins Mar i Pol..ens juntem molts...els teus avis paterns, els teus tiets Josep,Roser i Ricard, així com els parents de la tieta m.lourdes, primer a sopar i després a fer cagar el tió!!!!!!


La Mar ens ha recitat una poesia de Nadal i després em brindat per tots nosaltres i també per tú, perque aviat et pugem tenir entre nosaltres, tots en tenim tantes ganes.... La Mar estava impacient....fins que a arribat l´hora de començar a picar, li ha cantat la cançó màgica al tió, i com no podia ser menys, el tió a començat.....a acagar...cagar...el Pol ha picat amb molta gràcia al tió cantant a la seva manera perquè també li cagués!


A postres han vingut l´Ivan i les seus papis,i amb la Mar han tornat a picar al tió..... fins i tot li han fet un massatge, li donàven petons, li han recitat diverses vegades poesies...i tot... perquè cagués...esclar que això ja era al final i el pobre tió ja estava tot estragat! No ens podem queixar, el tió ens ha cagat a tots...a tú també...uns peixets per la banyera..per jugar quan et banyem! Tots ens ho em passat molt bé, però la reina de la festa..la Mar doncs amb els seus 5 anys...la inocència....i la fe amb què picava....veure-la era tot un espectacle de felicitat! El Pol encara no és concient però temps al temps...








No hay comentarios:

Publicar un comentario